Prøv den lækre Hansens Is

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, adipelit. Ut elit tellus,

Hansens Is

Det er velkendt for de fleste, at fødevarer i dag ikke smager, som de gjorde i gamle dage. Og det er ikke bare nostalgi. I gamle dage behandlede man nemlig råvarerne anderledes. Isens fremstillingsforløb var ikke så stresset, som den er i dagens storproduktion, hvor der bruges billige råvarer og blæses ekstra meget luft i iskremen for at få den til at se ud af mere. Den slags produkter vil du og dine kunder ikke opleve hos os. Hansens flødeis laves på maskiner, ligesom dem gamle Hansen brugte. Derfor kan unge Hansen fremstille flødeis, der smager som den oprindelige. En af de vigtige processer for isens smag er pasteurisering. På de store isfabrikker bruges et såkaldt pladeapparat til pasteuriseringen, hvorfor processen kun tager få sekunder. Hos Hansen tager den tilsvarende opvarmning af iskremen en hel time, hvilket betyder, at isens naturlige struktur bevares. Og det er bare ét godt eksempel.

Hansen Is

Unyttigt.dk

Hvorfor mon dette navn, og hvor var det nu lige jeg kan genkende det fra ? 
baggrunden er at det moderne menneske som lever i et vælfærdssamfund glemmer den helt grundlæggende og afslappede måde af ”lave ingenting, eller noget unyttigt sammen med sin familie og venner og måske helt uden det stod i en kalender… se her hvor inspirationen slog rødder: http://kongehuset.dk/nyheder/laes-hm-dronningens-nytaarstale-2017

Kontakt os

  • info@unyttigt.dk
  • 60 16 85 53
  • Sdr. Greenvej 11, Arnborg, 7400 Herning
  • Bestilling via Mail: Mandag - Fredag