Q-Organic

Q-Organic er dedikeret til at vælge de fineste økologiske produkter importeret direkte fra landmændene i Peru, og vi arbejder kun med små partier. For vores forretningspartner betyder dette lavere risiko og frisk mad med længere holdbarhed.

Vi støtter ​​landmændenes udvikling, producenterne og distributørerne i Peru ved at samarbejde direkte med producenterne af kvalitets kaffe, kakao, chips og superfoods. Vi elsker at arbejde sammen med virksomheder, der lægger vægt på beskyttelse af verdens ressourcer, og vi fokuserer på socialt retfærdige samarbejdspartnere.

Peru er et måske overset landbrugsland med et væld af unikke fødevarer med fremragende kvaliteter. Hver region har sit karakteristiske klima, der påvirker produkterne og giver forskellige smage. Q-Organic åbner disse døre for dig og giver dig en enestående mulighed for at udforske den bedste kaffe, lækre tropiske juicer samt superfoods, herunder quinoa, kaniwa eller maca som er fyldt med værdifulde næringsstoffer.

Q-Organic har sine egne produktlinjer til at dække samarbejdspartnernes og slutbrugernes behov. Vi er specialiseret i individuelt designede løsninger tilpasset vores kunders ønsker.Vores udvalgSe hele udvalget