Mr. Bacon | Rub

kr. 55.00

Vegansk bacon krydderi. En krydderiblanding hvor de forskellige røget krydderier giver den helt rigtige bacon smag. En af vores meget populære produkter i Danmark.

“Han” er næsten uundværlig i sit køkken, når du først har haft ham.

Mr. Bacon er det perfekte bacon krydderi til smør, cremefraiche, mayonnaise eller skyr og brug blandingen som dressing eller dip, til den bagte kartoffel, chips eller grøntsager.

Kan bruges som RUB ovenpå steaks, koteletter eller andet kød. Du kan også svitse dit kød på panden med Mr. Bacon.

Category:

Description

Mr. Bacon | Bacon Krydderi

Indeholder 50 gram

Ingredienser:

Aroma (Laktose (mælk), krydderier, (hydr. veg. protein (soja), delvist hærdet palmeolie, smagsforstærker E621 (0,4%), krydderier, grøntsager (selleri), aroma), salt, gærekstrakt, rapsolie, røgaroma, surhedsregulator E330, aroma (indeholder hvede)), paprika, løg, sukker, paprika røget, salt, hvidløg, spidskommen, persille, gærekstrakt.

Næringsindhold pr. 100 gram:

Energi 1317kj / 318,6kcal
Fedt 4,3 g
-heraf mættede fedtsyrer 0,8 g
Kulhydrater 56,3 g
-heraf sukkerarter 43,8 g
Kostfibre 7,6 g
Protein 8,3 g
Salt 13,4 g

Hvad kan vores bacon krydderi ‘Mr. Bacon’ bruges til?

Her i vores hus hitter bacon mayo lige nu – rør lidt af bacon krydderiet i mayonnaise og server det til de stegte kartofler eller pomfritter. Vores bacon krydderi smager rigtig lækkert i mayonnaisen, og det imponerer de fleste. Chili mayo har været populær i Danmark i mange år, og bacon krydderiet i mayonnaise er et rigtig godt alternativ dertil.

Står aftenens menu på bagte kartofler, kan der laves en bacon dressing eller en bacon kryddersmør. Det er nemt, og det smager lækkert. Når vi laver kryddersmør tilsætter vi nogle gange lidt peber sammen med bacon krydderiet. Hvis du i stedet for vil lave en kold dressing til den bagte eller de stegte kartofler, kan vi godt lidt at snitte rød peber, rødløg og forårsløg og vende i f.eks. cremefraiche og smage til med bacon krydderiet og lidt peber.

Skal vi hygge med chips eller grøntsagsstave rører vi det ganske enkelt i cremefraiche. Så er der smagsfyldt dip på ingen tid.

Brug også gerne Mr. bacon i olie og marinere dit kød eller grøntsager deri. Du kan selvfølgelig også servere Baconolie til eksempelvis pizzaen eller steaken.

Eller måske vil du gerne spare fedtet fra bacon, så er Mr. Bacon et godt alternativ til at drysse ovenpå dine æg eller på din leverpostej.

Brug evt. Bacon krydderiet som RUB ovenpå steaks, koteletter eller andet kød. Du kan også svitse dit kød på panden med Mr. Bacon.

Rub er betegnelsen for en blanding af tørre krydderier, der bruges til marinering af kød og lægger sig som et ekstra lag på kødet. Det er en form for en tør marinade. Når du vælger en rub, sikres du, at fugtigheden beholdes i dit kød under stegningen, dog er den primære funktion ved en rub at tilføre smag. Du kan med fordel marinere kødet flere timer inden det skal grilles, da smagen så kan trænge godt ind i kødet, eller du kan gøre det lige inden tilberedningen.

Ved at vælge et bacon krydderi tilfører du den lækre røget smag fra bacon til dine retter uden det fedt, som mange af os gerne vil undgå.

Du kan bruge Mr. Bacon på så mange forskellige måder, det må siges at være et meget alsidig krydderi.

NB! Der kan være spor af følgende allergener, som er til stede i produktionsområdet:
SOJA, SENNEP, SELLERI, GLUTEN, MÆLK OG ÆGGEPROTEIN.

Title

Go to Top